Team

Annette

Mijn naam is Annette en ik ben sinds augustus 2022 directeur op onze mooie school. Ik heb veel ervaring als leerkracht in alle groepen. Op de Gooische school heb ik 6 jaar als leerkracht gewerkt en na het afronden van mijn schoolleidersopleiding werk ik nu als directeur. Een mooie baan waar niet één dag hetzelfde is. De sfeer op school is fijn en het geeft me energie om samen met het team te werken aan goed onderwijs.
Zelf ben ik opgegroeid in Groningen. Ruim 8 jaar geleden ben ik met mijn man en 2 dochters verhuisd naar Huizen.
Onze dochters studeren en wonen op zichzelf in Amsterdam.

Anouk

Ik ben Anouk en werk sinds 3 jaar als intern begeleider op de Gooische school. Mijn werk bestaat met name uit het zorg bieden of organiseren van zorg voor alle leerlingen die dat nodig hebben. Ik help graag kinderen die hulp of extra aandacht nodig hebben. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met de leerkrachten en de onderwijsassistentes. We proberen kinderen op cognitief maar ook op sociaal gebied zo goed mogelijk te laten ontwikkelen. Door gesprekken van school met ouders, kinderen, remedial teacher, psychologen bijvoorbeeld, proberen we met elkaar te kijken hoe we de hulp het beste kunnen inzetten en wat haalbaar is binnen onze school.

Naast school heb ik samen met Herman 3 dochters, Saar (15), Pien (12) en Julia (10). Na 10 jaar in het buitenland gewoond te hebben, wonen we met veel plezier in Muiden. We doen graag leuke dingen met de familie en houden van sporten en sport kijken.

Bouziane

Ik ben Bouziane en ik werk op de Gooische School als conciërge sinds 2001. Ik ben 63 jaar oud.
Het werken op de Gooische School vind ik erg leuk. Dit komt vooral door de gezellige collega’s en de betrokken ouders.

Claire

Ik ben Claire en ik ben 27 jaar oud. Ik kom uit Epe en op dit moment woon ik in Naarden.
Ik heb de Pabo en de opleiding Onderwijsassistent gevolgd in Groningen. Op dit moment sta ik voor de klas in groep 1/2b, 5 dagen in de week. Het werken op de Gooische School bevalt mij heel goed. Het is een onwijs gezellig team waarin je alles met elkaar kan delen. Wat mij ook zo aanspreekt aan deze school, is de ouderbetrokkenheid. Al met al een hele gezellig school!

Ingrid

Ik ben Ingrid en sinds ruim 4 jaar werk ik als talentbegeleider op de Gooische School. Mijn werk bestaat voornamelijk uit het bieden van extra uitdaging aan kinderen die dat nodig hebben en ook uit het proberen te ontdekken en ontwikkelen van de verschillende talenten van alle kinderen van onze school. De lessen variëren van techniek tot Chinees en van wiskunde tot filosoferen.
Het is fantastisch om te zien hoe enthousiast iedereen tijdens deze bijeenkomsten aan het werk gaat!

Naast school heb samen met man Stan 3 kinderen. Met Kasper (11), Rein (16) Silke (18) wonen we inmiddels alweer 16 jaar met veel plezier in Baarn. Naast onze kinderen hebben we ook 2 cavia’s waar ons hele gezin dol op is.

Mieke

Hallo,
Ik ben juf Mieke van de groepen 1/2. Ik ben zelf moeder van 2 inmiddels volwassen zoons. Ik hou van het werken met het jonge kind Ze zijn nieuwsgierig en staan echt open om te leren. Daar sluiten we met ons onderwijs graag bij aan. Ik vind het ook heel fijn om samen te werken met de ouders.

Hartelijke groet,

Mieke Hovens

Paula

Ik ben Paula en sinds 2009 werkzaam op de Gooische School. Daarvoor werkte ik in Utrecht. Mijn voorkeur gaat uit naar het jonge kind. Het is heerlijk om hier te werken, leuke gezellige sfeer en een niet al te grote School.

Dorlien

k ben juf Dorlien en woon in Baarn. In het dagelijks leven geef ik les en breng ik mijn tijd door met mijn vriend, familie en vriendinnen.
Graag ben ik lekker buiten aan het hardlopen, zeilen en tennissen. Sinds kort kan ik daar de golfbaan aan toevoegen want een maand geleden heb ik mijn handicap gehaald.
Ik ben graag in de natuur en ik vind het leuk om doe-paden te verzorgen.
Ik kijk er naar uit om uw dochter of zoon goed onderwijs te geven en een leuke en leerzame tijd op de Gooische school te bieden.
Ontzettend leuk om u binnenkort te ontmoeten,

Aard

Ik ben geboren in het centrum van Rotterdam. Na een korte carrière als ambulancechauffeur, begonnen als leraar in Bergen op Zoom. Via Curaçao, Rotterdam, Singapore en Brussel, in Laren op de Gooische School terecht-gekomen. Met veel plezier sta ik nu in groep 8!
In mijn vrije tijd kook ik graag, luister ik naar muziek en worden er lp’s en kookboeken door mij verzameld.
Aard

Annemieke

Mijn naam is Annemieke. Ik geef momenteel les aan groep 6 van de Gooische school.
Ik heb voor de Gooische school ook lesgegeven op twee scholen in Almere.
Op de Gooische school werken is superleuk. Het is een kleine school en daarom ken je al snel alle kinderen.
Ook het onderwijs op deze school past helemaal bij mij.
Het lesgeven aan een groep 6 is ook heel fijn.
De kinderen leren zoveel: zelfstandig werken, taakgerichtheid, het maken van spreekbeurt, boekenbeurt en werkstuk, samenwerken, creatieve opdrachten etc.
Ook heeft ieder kind in deze groep een eigen laptop en daar maken ze veel gebruik van.

Celine

Mijn naam is Celine en ik ben 25 jaar oud. Ik geef les aan groep 4b 5 dagen in de week. Naast het lesgeven vind ik het leuk om te reizen, met familie en vriendinnen gezellige dingen te doen zoals uit eten of naar het theater gaan. Daarnaast vind ik het erg leuk om te lezen. Ik werk met veel plezier op de Gooische School.

Fatima

Mijn naam is Fatima en ik ben leerkracht van groep 5. Naast het lesgeven in groep 5 ben ik ook bovenbouwcoördinator en rekencoördinator op school.
Ik woon samen met mijn partner en drie kindjes in Blaricum. Ik ben een grote natuur en reisliefhebber.

Groetjes,
Fatima

Jennifer

Mijn naam is Jennifer. Sinds 2011 ben ik werkzaam op De Gooische School. Ik heb in verschillende groepen les gegeven. Momenteel werk ik twee dagen in de week.
Ik ben getrouwd met Mark en wij wonen samen met onze kinderen, Lucas (een kleuter) en Tomas (een peuter) in Veenendaal. Op mijn vrije dagen breng ik graag tijd door met onze kinderen. Kinderboerderij, samen zwemmen, bibliotheekbezoek, gezelschapsspellen, puzzels en voorlezen zijn activiteiten waar wij ons geregeld mee bezig houden. Naast wat vrijwilligerstaken houd ik van lezen, de natuur ingaan of het seizoen zichtbaar maken in huis. Sinds kort ben ik de uitdaging aangegaan een grote legpuzzel te maken. In onze vrije tijd genieten wij graag van wandelingen in het groen, vakanties met als favoriete locaties Groot Brittannië of Texel, lekker eten en zo nu en dan een mooie film.
Op mijn werk geniet ik van het meest wanneer kinderen hun enthousiasme met elkaar delen, zelf met initiatieven komen en elkaar complimenten geven. De spontaniteit van kinderen maakt dit werk bijzonder mooi.

Minca

Ik ben Minca en de juf van 1/2a.
Naast dat ik het superleuk vind om les te geven, houd ik ook erg van creatieve activiteiten. Zoals tekenen, schilderen en video-editen.
Daarbij vind ik het ook leuk om samen met mijn man te gaan kamperen en te gaan wandelen.
Werkgroep: Kunst en ICT

Pia

Mijn naam is Pia.
Ik ben al langer dan 15 jaar werkzaam bij de Gooische school. Altijd in de bovenbouw.
Ik sta voor het 3e jaar in groep zes, samen met Annemieke. Niet alleen in groep 6, maar ook op de Gooische school is het heerlijk om les te geven en te werken.
Mijn hobby’s zijn fietsen, reizen, musea bezoeken, lezen en koken.
In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij het prachtige, nieuwe theater dat wij in Blaricum gekregen hebben.

Claire

k ben Claire en woon samen met man en kind in Hilversum.
In mijn vrije tijd trekken we er graag op uit in ons groene kampeerbusje.
Daarnaast zit ik veel op de fiets of trek de wandelschoenen aan.
Ik hou van lezen en van koken en ben dol op het uitproberen van nieuwe recepten.
Ik kom uit een echt onderwijsgezin en heb er inmiddels zelf ook een.
Zowel man als kind zijn werkzaam in het onderwijs.
Na jaren op een basisschool in Hilversum gewerkt te hebben, in groep 1 t/m 4, was het tijd voor iets nieuws en kwam ik terecht bij de Gooische school.
Ik heb ontzettend veel zin om hier aan het werk te gaan en
kennis te maken met iedereen en vooral met de kinderen

Anouk

Mijn naam is Anouk. Met mijn gezin woonde ik enkele jaren in het buitenland. Daar volgden de kinderen uit Nederland en België, naast de Internationale school, ook Nederlands taal en cultuur onderwijs. Daar werd ik juf van de groepen 1/2. Mijn eerste ervaring in het onderwijs. Erg leuk! In Nederland werkte ik één op één met ‘special needs’ kinderen. Sinds augustus 2020 werk ik met heel veel plezier als onderwijsassistente bij de Gooische School. Op vrijdag geef ik les aan groep 4a, het hoogtepunt van mijn week!

Caroline

Ik ben Caroline van der Valk. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Houten.In mijn vrije tijd loop ik graag een flinke wandeling. Verder houd ik van koken en een terrasje pakken met vrienden.

In vakanties reizen wij als gezin graag door Europa, en voegen wij zo steeds een hoofdstad aan onze verzameling toe.

Ik ben nu de juf van groep 7.Ik ben al heel lang juf en heb op verschillende scholen gewerkt. Ik zie er naar uit u en de kinderen te ontmoeten!

Christa

Mijn naam is Christa en sinds december 2021 werk ik met heel veel plezier als onderwijsassistent in de groepen 6, 7 en 8. Mijn werkzaamheden zijn heel divers: leerlingen extra uitleg geven (alleen of in een klein groepje), nakijkwerk, helpen als er toetsen ingehaald moeten worden of lezen met de kinderen. Soms werk ik met groepjes leerlingen apart, soms in de klas. Een dag is nooit hetzelfde!

Roy

Mijn naam is Roy, 24 jaar oud.
Ik ben de gymleraar op dinsdag en vrijdag

Laila

Mijn naam is Laila, 35 jaar jong, getrouwd en 2 lieve kinderen.
Ik werk als Onderwijsassistent op de Gooische school. Dit doe ik met veel plezier en passie. Werken met kinderen is de beste baan die je kunt hebben. De eerlijkheid en de puurheid van een kind is magnifiek. Mijn baan is heel divers en dat maakt het leuk. De ene dag sta ik voor de klas en de andere dag werk ik met kinderen die moeite of juist meer uitdaging nodig hebben.

Monique

Mijn naam is Monique. Ik ben de officemanager van de Gooische School.
Ik werk hier bijna 3 jaar. Ik roep altijd dat ik de mooiste baan van de wereld heb.
Geen dag is het zelfde en de hele dag heb ik kinderen om me heen, heerlijk!
Thuis heb ik ook twee kinderen, Daan & Sanne. Twee tieners, die samen met mijn man en mij wonen in Almere. Buiten mijn werk vind ik het erg leuk om dingen te ondernemen, creatief te zijn, te lezen en sportwedstrijden te kijken.

Marit

Ik ben Marit van den Brink en ik ben dit jaar gestart als IB-er op de Gooische School. Ik heb vele jaren als leerkracht voor de groep gestaan. Zo’n 8 jaar geleden ben ik zelf de schoolbanken weer ingegaan en heb de opleiding voor Remedial Teacher en daarna de opleiding voor Intern Begeleider gevolgd. Het werken met leerlingen en coördineren van de zorg en alles wat daar bij komt kijken vind ik erg leuk en interessant. Een kind dat met de juiste begeleiding weer goed in zijn vel komt te zitten maakt dit werk heel waardevol.

Ik ben getrouwd met Stefan en moeder van twee zonen, Wout en Tije, van 16 en 18 jaar. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in het bos met onze hond. Ook stap ik af en toe op de racefiets en zing ik elke week in een popkoor.

Loading...