Groep 8 van De Gooische School
neemt afscheid en presenteert de musical:

WIE STEELT DE SHOW?

Poster Musical Vereniging De Gooische School 2022

In deze sprankelende afscheidsmusical is de grote vraag: wie steelt de show? Presentatoren Bob Babbel en Shirley Shine proberen het uit alle macht, maar de kijkcijfers van het programma zijn een drama. Dan gooien de zenderbazen het format om en lijkt de uitzending een succes te worden. Maar wie zijn toch die gemaskerde juryleden? En belangrijker nog: wat proberen ze te verbergen?

Tijdens een wervelende show gaat groep 8 op zoek naar de antwoorden. In 11 scènes en 8 knallers van liedjes maken ze samen de perfecte mix. Dus stilte in de studio, laat de camera’s draaien en zet een big smile op want we zijn live in 5, 4, 3, 2, 1…

Start de show!

Singer Theater in Laren

Maandag 11 juli | 19:30 uur 

Vanaf 19:00 uur is de zaal geopend

Kaartjes voor de musical zijn alleen digitaal verkrijgbaar op vdgs.nl/musical en kosten € 12,50 per stuk. Je kunt zelf de stoelen kiezen en direct betalen via iDeal. 

1. Tot en met woensdag 29 juni is er exclusieve voorverkoop van toegangskaarten voor de gezinsleden en grootouders van leerlingen uit groep 8. Je mag 8 plaatsen (vooraan) kiezen in de voorverkoop. De plaatsen zijn bedoeld voor ouders, broers en zussen en grootouders. Meer dan 8 kaarten kan je bestellen vanaf 30 juni.

2. Voor alle overige klassen start de verkoop op donderdag 30 juni. 

NB: Singer heeft uitsluitend perfecte plaatsen. Kies zo veel mogelijk aansluitende plaatsen en laat niet 1 plaats vrij, want die is lastig verkoopbaar. Je hoeft niet alle plaatsen in 1 rij te kiezen. Soms zit je net zo gezellig achter elkaar verdeeld over 2 rijen. 

Wees er snel bij, want op = op